Passersystem

Passersystem är en smidig och trygg lösning. Med ett elektroniskt passersystem slipper ni nyckelhantering. Ni får kontroll på vilka som kommer och går på exempelvis företaget eller i bostadsrättsföreningen och ni inte oroa er för dyra cylinderbyten och nycklar som tappats bort eller stulits.

Passersystem är en kostnadseffektivt lösning. Ändringarna är billigare än vid byte av ett mekaniskt låssystem. Hamnar en elektronisk nyckel på villovägar kan ni enkelt spärra den i systemet. Då slipper ni byta ut cylindrar och köpa nya nycklar. En spärrad nyckel kan inte användas vilket skyddar fastigheten och förhindrar obehöriga från att tillträda fastigheten. På så sätt skapas en trygg och smidig miljö för alla.

Följ alla aktiviteter

Systemet loggar varje aktivitet så som in- och utpassering. Ni kan efterhand kan kontrollera vem som passerat genom de olika dörrarna och vid vilken tidpunkt.

Begränsa tillträde

Kommer sotaren? Istället för att ge externa parter full access till fastigheten kan tillträden begränsas till vissa personer vid särskilda tidpunkter.

Full kontroll

Istället för att byta alla lås om en nyckel tappts bort, kan ni med ett passersystem enkelt spärra nycklar. Samtidigt har ni full kontroll över vilka som har access till fastigheten.