Övervakning för företag, förening och privatperson.

Övervakning med hjälp av kameror används allt mer av bland annat företag, privatpersoner och myndigheter. Det finns många möjligheter med dagens övervakning och vi på Widesec hjälper er gärna med er övervakning.

Ökningen av övervakningskameror beror på flera saker. En av anledningarna är, som flertalet studier bevisat, att övervakning motverkar brott och främjar uppklarandegraden av brott. Vi ser idag att myndigheter utökar användandet av övervakningskameror men även företag och privatpersoner gör detsamma.

Övervakningskameror används på ett helt annat sätt idag än för bara några år sedan. Tekniken går framåt och idag kan vi enkelt koppla upp övervakningskamerorna mot en larmcentral som skickar ett larm om något avvikande händer.

Den intelligenta övervakningskameran är en god investering då ni skyddar er egendom och kan samtidigt optimera verksamheten. Integrera kameraövervakningen till ett inbrottslarm och/eller passersystem för att få en smidig och användarvänlig upplevelse.

Haft oönskat besök nyligen?

Ett inbrott på den privata egenomden är direkt kränkande mot vår personliga integritet. Om ni blivit utsatta är det viktigt att detta direkt anmäls till polisen. Med en inbrottsförebyggande lösning kan ni undvika oönskade besök.

På Widesec stöttar vi er hela  vägen och tillhandahåller en lösning specifikt anpassad efter era behov.

Inbrott i hemmet

Det egna hemmet ska alltid vara den trygga punkten för hela familjen. Vid ett inbrott raseras den tryggheten. Många inbrottstjuvar undersöker om villan de ska bryta sig in i har larm. För att motverka oönskade besök kan ett inbrottslarm integrerat med kameraövervakning vara en hjälpsam lösning.

Inbrott i bilen

År 2019 anmäldes över 40 000 stölder ur och från motorfordon. Inte sällan sker detta från oövervakade parkeringar eller parkeringhus. Rätt övervakning kan förebygga dessa brott vare sig det är på privat tomt, i ett garage eller på offentliga parkeringsytor.

Inbrott i förrådet

Ett tråkigt och vanligt förekommande i framförallt hyres- och bostadsföreningar är förrådsinbrott. Förrådsutrymmen är oftast dåligt övervakade. En inbrottstjuv kan arbeta ostört på nätterna utan att märkas. Med en korrekt övervakning kan förrådsbrott förebyggas.