En ny era inom säkerhet.

Traditionell videoövervakning består av en eller flera kameror som spelar in videomaterial som lagras på en server. Antingen har ni haft en operatör som tittar på livevideo och bevakat er egendom ifall det händer något eller så har ni arit tvungna att lägga ner timmar på att hitta rätt videomaterial när det väl hänt någonting. 

Den tiden är förbi. Med videoövervakning från Ava får ni en sömlös plattform som ger larm direkt vid avvikelse och hittar snabbt rätt inspelat videomaterial.

kamerabevakning

Upptäckt och analys i realtid

Med inbyggda, akustiska sensorer kan ni i realtid få larm och i vilken riktning ljudet kommer ifrån som till exempel skrik, glaskross och pistolskott. Upptäck dagdriveri, onormalt rörelsemönster och inbrott med för-definierade regler med hjälp av inbyggd analys och "machine learning".

Butiksoptimering

Använd person- och bilräknaren för att analysera butikens prestation mot besökare, undvika trängsel, mäta köer till kassorna och bemanna rätt antal av personalen till rätt tider. Med Smart Presence™ kan ni i live-vy följa personers rörelsemönster vid specifika platser, detta ger en enkel bild över vart i butiken personer befinner sig.

Träffsäkert sök inom minuter

Med Smart Search™ kan ni söka på likhet, bild, händelse eller objekt för att snabbt hitta rätt videomaterial. Gör en sökning på alla era anläggningar för att snabbt undersöka om samma misstänkta person, eller fordon, besökt dina andra butiker, lokaler eller områden vid tidigare tillfällen.

Säker och snabb delning av videomaterial

Med AVAs länkdelning kan ni snabbt och säkert dela valt videomaterial och lösenordsskydda detta. Ni kan välja hur många dagar personen som tilldelas materialet ska kunna ha tillgång till det, utan att ge tillgång till hela systemet.

Smart och smidig produktlicensiering

Med en enkel licensieringsmodell ingår alltid uppdateringar och support. Ni behöver inte längre oroa er om integrationsavgifter eller skillnaden mellan olika nivåer i licensieringen.

Nyfikna på att veta mer om
kameraövervakning från AVA?