Offert 08- 12 85 85 25

Dörrar öppnas och stängs flera gånger varje dag

Med hjälp av dörrautomatik blir era lokaler, och de mest frekvent använda passagerna, lättillgängliga för alla. Vi installerar olika typer av automatik till era dörrar och använder alltid säkra och kvalitativa produkter som håller. Dörrautomatik kan användas både för inomhus- och utomhusbruk och oftast öppnas dörren automatiskt med hjälp av rörelsesensorer, knapptryckningar eller passersystemet.

Som oftast nyttjas dörrautomatik i de passager som ska vara lättillgängliga för alla. Huvudsyftet har länge varit att skapa mer tillgänglighet för personer med funktionsvariationer, det är däremot ett väldigt bra stöd även för de som kommer med händerna fulla eller om det är tunga dörrar som inte alla har kraft att öppna.

Intresserad av säkerhetslösningar? Kontakta oss!
phone08-12 85 85 25

Dörrautomatik till brf

 

Flertalet bostadsrättsföreningar väljer idag att investera i både dörrautomatik och passersystem, och inte sällan sammankopplas dessa för ytterligare effektivisering. Självöppnande dörrar är både bekvämt och ökar tillgängligheten för alla boenden. Ska du ut med cykeln från källarförrådet, eller är händerna fulla på väg ner till tvättstugan? Dörrautomatik till er brf kommer underlätta vardagen för alla boenden. Är ni i behov av att tillgänglighetsanpassa era entréer och utrymmen? Vi på Widesec hjälper er!

Dörrautomatik till företag

 

Kravet på tillgänglighet i företagsfastigheter kan ibland vara hög, och det ska samtidigt vara bekvämt, enkelt och anpassat för eventuell utrymning. Med hjälp av dörrar som öppnas automatiskt blir era lokaler lättillgängliga vilket gör arbetet effektivare för era medarbetare och ger ett mer välkomnande intryck till besökare. Vill ni öppna med hjälp av knapptryckningar? Ska dörren öppnas om passersystemet registrerar en upplåsning eller ska det vara helt beröringsfritt av hygieniska skäl? Vi hjälper er med den lösning som passar era önskemål.

Faq

+
Dörrautomatik är en automatisk dörröppnare. Dörrautomatik kan aktiveras av till exempel ett passersystem, armbågskontakt, beröringsfri läsare m.m.
+
Där man önskar att tillgänglighetsanpassa eller förenkla en passage.
+
Kostnaden för ett dörrautomatiksystem kan variera beroende på önskad funktion och typ av dörr.
+
På de flesta dörrar, kontakta Widesec för rådgivning.

Kontakta oss idag.
Vi hör av oss inom 24h.

  Blogg
  2023-09-16

  Vad betyder larmklass?

  Företag som installerar inbrottslarm måste ibland uppfylla en viss larmklass. Larmklassen beror på hur företagets verksamhet ser ut, och syftet med dessa klasser är att etablera en allmän branschstandard för säkerhet.

  2023-06-14

  Vilka lagar och regler gäller vid kameraövervakning för bostadsrättsförening?

  Vid kameraövervakning för bostadsrättsföreningar måste man följa relevant lagstiftning och regler.