Offert 08- 12 85 85 25

Ett av de mest grundläggande trygghetsbehoven är att kunna låsa efter sig

Ett lås är ofta den första säkerhetsåtgärden du tar till för att säkra din trygghet och dina tillgångar. Det finns mängder med olika lås och låsklassningar och med Widesec som leverantör hjälper vi dig till rätt inbrottsskydd. Vi levererar alla olika typer av lösningar inom lås som mekaniska, elektromagnetiska eller elektroniska lås.

camer
Intresserad av säkerhetslösningar? Kontakta oss!
phone08-12 85 85 25

Mekaniska lås

Det vanligaste och mest traditionsenliga grundskyddet till en fastighet är ett mekaniskt lås med nycklar. På Widesec erbjuder vi anpassade mekaniska lås efter era behov och om ni behöver guidning i att välja rätt lås efter krav från till exempel försäkringsbolag, hjälper vi er gärna. Vi erbjuder även kopieringsskyddade nycklar till era lås.

Elektromagnetiska lås

Elektromagnetiska lås är ett mekaniskt lås med elektroniska funktioner. Cylindern i sig är mekanisk men nyckeln har ett unikt ID med elektronisk funktion. Detta är en smidig och kostnadseffektiv lösning. Med elektromagnetiskt lås är det möjligt att spärra borttappade nycklr på ett enkelt sätt och på så sätt undviker ni dyra byten av låscylindrar vilket är en stor kostnadsbesparing. I ett elektromagnetiskt låssystem är det också möjligt att styra behörighet utifrån till exempel tid och följa passage i efterhand.

Elektroniska lås

Idag finns mängder av elektroniska lås som går att styra via tid, app, bluetooth, fjärrkontroll, kodlås m.m. De flesta elektroniska lås styrs av ett passersystem.

Widesec utför service, support, installation och leverans av samtliga lås- och passersystem på den svenska marknaden som till exempel Assa, Safetron, Salto, RCO, Axema mfl.

Widesec hjälper dig med att leverera rätt lås- och passersystem anpassat efter ert behov där försäkringskrav, tillgänglighetskrav, bekvämlighets- och funktionskrav alltid tas i beaktning.

Faq

+
Widesec jobbar bara med den senaste lästekniken för högsta möjliga säkerhet.
+
Kostnaden för ett digitalt lås kan variera beroende på önskad funktion och typ av dörr/lås.
+
Hanteringen av systemet vid till exempel borttappade nycklar är mycket enklare än vid till exempel ett mekaniskt lås.
+
Ett cylinderlås har en serie stift som tar nyckelns toppar och dalar. Stiften sitter på rad inuti varandra och trycks ner av små fjädrar. När nyckeln sätts in i låset trycker sicksacköverdelen på nyckeln upp stiften olika mycket.

Kontakta oss idag.
Vi hör av oss inom 24h.

  Blogg
  2024-02-19

  En mer produktiv arbetsplats med passersystem

  Med ett passersystem får ni en mer produktiv arbetsplats. Ni blir kvitt nyckelhantering och får kontroll på vilka som kommer och går.

  2024-01-22

  Inbrottslarm, trådbundet eller trådlöst?

  Ett pålitligt inbrottslarm är en investering som fungerar som en avskräckande åtgärd och kan snabbt varna ifall obehöriga tar sig in.