Offert 08- 12 85 85 25

Önskar ni en smidig och effektiv lösning för att övervaka era butikslokaler?

Widesec erbjuder skräddarsydda kameraövervakningslösningar som inte bara ger er ökade säkerhet, utan även kontroll över antal butiksbesökare med mera. Med avancerade teknologi och systemintegration möjliggörs en effektiv övervakning av era affärslokaler.

Vår moderna kameraövervakning använder avancerade plattformar och molnbaserade tjänster för att erbjuda realtidsövervakning och snabb åtkomst till viktig videodata. Med hjälp av AI så kan kamerorna även varna er vid eventuella avvikelser från det dagliga mönstret. Slipp det besvärliga och tidskrävande sökandet av inspelat material, vi erbjuder lösningar som ger omedelbar åtkomst till relevanta inspelningar och med hjälp av systemets sökfunktioner kan material enkelt sökas upp baserat på exempelvis signalement.

Låt Widesec ta hand om er butiksövervakning och säkerställ att ni har den bästa teknologin för att skydda er verksamhet. Kontakta oss idag för en kameralösning som ger resultat!

Intresserad av säkerhetslösningar? Kontakta oss!
phone08-12 85 85 25
finder

Upptäcker och analyserar i realtid

Vi kan installera kameror med inbyggda akustiska sensorer som gör att ni direkt får larm om något sker. Kamerorna kan bland annat identifiera i vilken riktning ljudet kommer ifrån, till exempel ett skrik, glaskross eller pistolskott.

presentation

Butiksoptimering

Med hjälp av kamerans personräknare kan ni analysera kunders rörelsemönster och även undvika trängsel genom att mäta köerna till kassorna och på så sätt bemanna rätt vid rätt tider. Tack vare möjligheten att analysera besökarnas rörelsemönster i butiken och vid specifika platser får ni en översiktsbild som bland annat möjliggör för effektivare produktplacering och personalbemanning.

license

Träffsäkert sök inom minuter

Med Smart Search™ kan ni söka på likhet, bild, händelse eller objekt för att snabbt hitta rätt videomaterial. Gör en sökning på alla era anläggningar för att snabbt undersöka om samma misstänkta person, eller fordon, besökt dina andra butiker, lokaler eller områden vid tidigare tillfällen.

move

Säker och snabb delning av videomaterial

Med hjälp av länkdelning kan ni snabbt och säkert dela valt videomaterial och lösenordsskydda detta. Ni kan välja hur många dagar personen som tilldelas materialet ska kunna ha tillgång till det, utan att ge tillgång till hela systemet.

license

Smart och smidig produktlicensiering

Med en enkel licensieringsmodell ingår alltid uppdateringar och support. Ni behöver inte längre oroa er om integrationsavgifter eller skillnaden mellan olika nivåer i licensieringen.

Faq

+
Butiksägare som vill installera säkerhetskameror ska ta hänsyn till bestämmelserna i dataskyddsförordningen och kamerabevakningslagen som gäller för denna typ av verksamhet.
+
Om syftet med övervakningen är att förhindra rån, butiksstöld, bedrägeri eller andra brott, så är det ett starkt skäl att tillåta övervakning. Du har dock inte tillåtelse att övervaka för något annat ändamål som inte överensstämmer med anledningen till att du påbörjade övervakningen.
+
Ja, det finns forskning på ämnet som visar att svinn och stölder minskar med kameraövervakning. Kameror verkar avskräckande och det inspelade materialet kan användas som bevismaterial vid eventuell händelse.

Kontakta oss idag.
Vi hör av oss inom 24h.

  Blogg
  2024-02-19

  En mer produktiv arbetsplats med passersystem

  Med ett passersystem får ni en mer produktiv arbetsplats. Ni blir kvitt nyckelhantering och får kontroll på vilka som kommer och går.

  2024-01-22

  Inbrottslarm, trådbundet eller trådlöst?

  Ett pålitligt inbrottslarm är en investering som fungerar som en avskräckande åtgärd och kan snabbt varna ifall obehöriga tar sig in.