Offert 08- 12 85 85 25

Vill ni enkelt kunna ta reda på vilka platser i er butik som är mest besökta?

Eller har ni haft problem med stölder och saknar möjligheten att på ett smidigt sätt få fram bevismaterial? På Widesec har vi hjälpt flertalet butiker med optimering av deras kameraövervakning. Med dagens kameror och systemtjänster är möjligheterna många.

Den traditionell kameraövervakningen består av en eller flera kameror som spelar in videomaterial som lagras på en server. I dessa fall kan flertalet timmar behöva läggas på att hitta rätt videomaterial när något skett och bevis krävs. Nu är den tiden förbi för dig som butiksägare! På Widesec levererar vi kameralösningar som kopplas mot kraftfulla plattformar som direkt larmar vid avvikelser och samtidigt ger er rätt material direkt.

laptop
Intresserad av säkerhetslösningar? Kontakta oss!
phone08-12 85 85 25
finder

Upptäcker och analyserar i realtid

Vi kan installera kameror med inbyggda akustiska sensorer som gör att ni direkt får larm om något sker. Kamerorna kan bland annat identifiera i vilken riktning ljudet kommer ifrån, till exempel ett skrik, glaskross eller pistolskott.

presentation

Butiksoptimering

Med hjälp av kamerans personräknare kan ni analysera kunders rörelsemönster och även undvika trängsel genom att mäta köerna till kassorna och på så sätt bemanna rätt vid rätt tider. Tack vare möjligheten att analysera besökarnas rörelsemönster i butiken och vid specifika platser får ni en översiktsbild som bland annat möjliggör för effektivare produktplacering och personalbemanning.

license

Träffsäkert sök inom minuter

Med Smart Search™ kan ni söka på likhet, bild, händelse eller objekt för att snabbt hitta rätt videomaterial. Gör en sökning på alla era anläggningar för att snabbt undersöka om samma misstänkta person, eller fordon, besökt dina andra butiker, lokaler eller områden vid tidigare tillfällen.

move

Säker och snabb delning av videomaterial

Med AVAs länkdelning kan ni snabbt och säkert dela valt videomaterial och lösenordskydda detta. Ni kan välja hur många dagar personen som tilldelas materialet ska kunna ha tillgång till det, utan att ge tillgång till hela systemet.

license

Smart och smidig produktlicensiering

Med en enkel licensieringsmodell ingår alltid uppdateringar och support. Ni behöver inte längre oroa er om integrationsavgifter eller skillnaden mellan olika nivåer i licensieringen.

Faq

+
Butiksägare som vill installera säkerhetskameror ska ta hänsyn till bestämmelserna i dataskyddsförordningen och kamerabevakningslagen som gäller för denna typ av verksamhet.
+
Om syftet med övervakningen är att förhindra rån, butiksstöld, bedrägeri eller andra brott, så är det ett starkt skäl att tillåta övervakning. Du har dock inte tillåtelse att övervaka för något annat ändamål som inte överensstämmer med anledningen till att du påbörjade övervakningen.
+
Ja, det finns forskning på ämnet som visar att svinn och stölder minskar med kameraövervakning.

Kontakta oss idag.
Vi hör av oss inom 24h.

  Blogg
  2023-09-16

  Vad betyder larmklass?

  Företag som installerar inbrottslarm måste ibland uppfylla en viss larmklass. Larmklassen beror på hur företagets verksamhet ser ut, och syftet med dessa klasser är att etablera en allmän branschstandard för säkerhet.

  2023-06-14

  Vilka lagar och regler gäller vid kameraövervakning för bostadsrättsförening?

  Vid kameraövervakning för bostadsrättsföreningar måste man följa relevant lagstiftning och regler.