Offert 08- 12 85 85 25

Som fastighetsägare är säkerhet en grundpelare för en lönsam och fungerande verksamhet.

Widesec hjälper er i hela ert säkerhetsarbete – allt ifrån rådgivning till installation, leverans och service. Det finns många lagar och regler att förhålla sig till som fastighetsägare och på Widesec kan vi hjälpa er att tyda krav från lagar, brandkonsult och försäkringsbolag. Vi är alltid måna om att leverera rätt lösning utefter era krav, önskemål och prisbild.

Ofta är fastighetsägare skyldiga att implementera skalskyddet innehållande lås, passersystem och larm. Även att tillgänglighetsanpassa för till exempel funktionshindrade med dörrautomatik. Vanligt är också kameraövervakning i och runt en fastighet. Widesec är er helhetsleverantör av säkerhet där vi levererar anpassade system efter era behov som till exempel kan vara ett överordnat integrerat system för larm, passersystem och kameraövervakning för bästa användarupplevelse och funktion.

laptop
Intresserad av säkerhetslösningar? Kontakta oss!
phone08-12 85 85 25

Faq

+
Ja, det finns flera studier som visar på att kameraövervakning minskar stöld.
+
Ett privat fastighetsbolag eller en bostadsrättsförening behöver inte tillstånd för att utföra kameraövervakning i eller utanför en byggnad. Kameraövervakning får dock endast ske om det finns en laglig grund för övervakningen och om personuppgifter behandlas på ett lagligt sätt, det vill säga enligt dataskyddsförordningen, kamerabevakningslagen och andra tillämpliga regler.
+
Ökad säkerhet, förenklad hantering, tids- och kostnadsbesparing.

Kontakta oss idag.
Vi hör av oss inom 24h.

  Blogg
  2023-11-27

  Passersystem för bostadsrättsförening (brf)

  Bostadsrättsföreningar strävar ständigt efter en trygg och säker boendemiljön för sina medlemmar.

  2023-11-20

  Dörrautomatik, funktioner och fördelar

  Dörrautomatik är en teknologi som används för att öppna och stänga dörrar automatiskt vilket innebär att det erbjuder en mängd fördelar både i kommersiella och privata miljöer.