widesec

Kameraövervakning

Kameraövervakning ger er en direkt översyn över ett område, en fastighet eller bostad. Kameraövervakning används främst för att visa och lagra videomaterial men med åren har det har fått fler användningsområden allt med att tekniken utvecklats. Numera kan vi bland annat räkna butiksbesökare, urskilja människor och fordon från andra objekt i rörelse, läsa av nummerplåtar, analysera rörelsemönster och mycket mer.

Kameror förebygger inte bara brott, utan det kan också hjälpa er att optimera verksamheten och öka trygghetskänslan i hemmet eller på företaget.

Är ni i behov av kameraövervakning? Vi har lösningar för kontor, lager, butik, bostadsrättsförening, villa och fritidshus.

Mer än bara brottsförebyggande

Övervakning har länge använts för att övervaka ett visst område eller en fastighet. Att i efterhand kunna se vad som inträffat förenklar bland annat processen med att lösa brott. Idag är användningsområden flera och till produkterna finns oftast smarta system som möjliggör analys av materialet.

Rätt övervakning kan optimera hela er verksamhet. Ni kan se och följa antalet besökare i er butik och identifiera de områden där flest personer rör sig. Kamerorna kan läsa av nummerplåtar och urskilja fordon från andra objekt i rörelse. Möjligheterna är många och det är nästan bara fantasin som sätter gränser. 

Kameraövervakning är ett modernt verktyg för att skapa trygghet samt förenkla och effektivisera flertalet processer som annars kräver mänsklig involvering. Alla våra kameraanläggningar projekteras alltid av en certifierad behörig ingenjör inom CCTV. På så sätt är ni som kund garanterad en korrekt montering och installation.