Offert 08- 12 85 85 25

Med kameror får ni en direkt översyn över ett område, fastighet eller bostad

Kameraövervakning används främst för att visa och lagra videomaterial men med åren har det produkterna nått allt fler användningsområden i och med att tekniken utvecklats. Numera kan vi bland annat, men hjälp av kameror, räkna butiksbesökare, urskilja människor och fordon från andra objekt i rörelse, läsa av nummerplåtar, analysera rörelsemönster och mycket mer.

Kameraövervakning förebygger inte bara brott utan det kan också stödja er optimering av verksamheten och öka trygghetskänslan i hemmet, butiken, i soprummet eller varför inte på lagret? Möjligheterna är många och med mångårig erfarenhet känner vi en stolthet i att få ta fram optimerade lösningsförslag till våra kunder.

kamerabevakning
Intresserad av säkerhetslösningar? Kontakta oss!
phone08-12 85 85 25

Mer än bara brottsförebyggande.

Kameraövervakning har länge använts för att övervaka ett visst område, fastighet eller en bostadsrättsförening, både inomhus och utomhus. Att i efterhand kunna se vad som inträffat förenklar bland annat processen med att lösa brott. Idag är användningsområden flera och till produkterna finns oftast smarta system som möjliggör noggranna analyser av det inspelade materialet.

Med rätt lösning kan ni optimera hela er verksamhet! Ni kan bland annat se och följa antalet besökare i er butik och identifiera de områden där flest personer rör sig.

Kamerorna kan läsa av nummerplåtar och urskilja fordon från andra objekt i rörelse. Möjligheterna är många och det är nästan bara fantasin som sätter gränser.

Kameraövervakning är ett modernt verktyg för att främja trygghet och effektivisera processer som annars kräver mänsklig involvering. Alla våra kameraanläggningar projekteras alltid av en certifierad behörig ingenjör inom CCTV, på så sätt är ni som kund garanterad en korrekt montering och installation.

Faq

+
Du som privatperson har rätt att sätta upp kameraövervakning på din egen tomt eller i ditt hem så länge allmänheten inte riskerar att komma med i bild. Detsamma gäller bilar, båtar, förråd, garage etc.
+
Grunden i kamerabevakningslagen är att se till att kamerabevakning bara används när behovet att övervaka väger tyngre än integritetsintresset.
+
Om ni är en myndighet eller andra som utför uppgifter av allmänt intresse och om ni ska filma där allmänheten har tillträde. Vissa verksamheter har undantag från tillståndsplikt med förutsättning att de följer kravet på upplysning och tystnadsplikt. Denna kamerabevakning måste bedrivas i enlighet med dataskyddsförordningen, exempel på sådana verksamheter kan vara butik, köpcentrum, garage, hotell och restaurang.

Kontakta oss idag.
Vi hör av oss inom 24h.

  Blogg
  2023-11-27

  Passersystem för bostadsrättsförening (brf)

  Bostadsrättsföreningar strävar ständigt efter en trygg och säker boendemiljön för sina medlemmar.

  2023-11-20

  Dörrautomatik, funktioner och fördelar

  Dörrautomatik är en teknologi som används för att öppna och stänga dörrar automatiskt vilket innebär att det erbjuder en mängd fördelar både i kommersiella och privata miljöer.