Offert 08- 12 85 85 25

Har er bostadsrättsförening råkat ut för inbrott i förrådsutrymmen, eller har ni problem med sortering och hantering i soprummen? Allt fler föreningar har de senaste åren val att göra något åt problematiken och tagit hjälp av kameraövervakning. Fördelarna med säkerhetslösningar i form av kameror är många men att investera i ett nytt övervakningssystem kan ses som en väldigt dyr investering. Det behöver dock inte nödvändigtvis vara så. Idag är kamerasystemen skalbara och ni kan välja att börja med bara några enstaka kameror för att senare utöka systemet och koppla på andra delar som exempelvis inbrottslarm eller passersystem.

Funderar ni på att investera i kameraövervakning till er bostadsrättsförening(brf)? Nedan ger vi er några fördelar med er nya investering:

  • Mer än bara övervakning
    Dagens kameror använder sig av allt smartare teknik och ni kan se mer än bara själva händelseförlopp. Kameror kan bland annat identifiera specifika objekt eller personer och den eller de som har behörighet till systemet kan få information när något händer i real tid.

 

  • Bevismaterial
    Kameror med inspelning är ett bra hjälpmedel i situationer där bevismaterial behövs, exempelvis vid händelser som inbrott eller stöld. Ni kan enkelt gå tillbaka och se vad som hänt vid specifik tidpunkt och även dela med er av materialet till polis eller annan instans.

 

  • Brottsförebyggande
    I syfte att minska brottslighet har kameraövervakning tillsammans med uppkoppling till larmcentral visat sig vara effektivt i flera fall. Det garanterar inte ett totalt skydd, men kameror och de skyltar som sätts upp vid bostadsrättsföreningen kan verkar avskräckande och hålla oinbjudna gäster borta.

 

På Widesec har vi hjälpt flertalet bostadsrättsföreningar (brf) med deras kameraövervakning. Vi hjälper er som styrelse att säkerställa att allt är enligt lag och supporterar er så länge ni önskar bruka kamerorna. Kontakta oss idag så hjälper vi er med rätt lösning.

« »
Blogg
2023-11-27

Passersystem för bostadsrättsförening (brf)

Bostadsrättsföreningar strävar ständigt efter en trygg och säker boendemiljön för sina medlemmar.

2023-11-20

Dörrautomatik, funktioner och fördelar

Dörrautomatik är en teknologi som används för att öppna och stänga dörrar automatiskt vilket innebär att det erbjuder en mängd fördelar både i kommersiella och privata miljöer.