Offert 08- 12 85 85 25

En enkel, flexibel och trygg lösning.

Ett passersystem ger företag och bostadsrättsföreningar stora fördelar när det kommer till säkerhet. Med ett  passersystem blir ni kvitt nyckelhantering, får kontroll på vilka som kommer och går och behöver inte oroa er för dyra cylinderbyten när nycklar tappats bort eller stulits.

Passersystem är oftast en väldigt kostnadseffektiv lösning. Ändringarna är billigare än vid byte av ett mekaniskt låssystem. Om en blipp/tagg eller nyckelkort hamnar på villovägar kan ansvarig för systemet enkelt spärra det specifika kortet. Många av dagens moderna passersystem erbjuder även den funktionaliteten direkt i en app i mobilen. På så sätt behöver ni inte oroa er för att obehöriga eventuellt får åtkomst till egendomen, och ni slipper projektet med att byta ut cylindrar och köpa nya nycklar. Ni kan enkelt styra åtkomsten till egendomen/lokalen i passersystemet där vissa användare kanske endast ska ha tillgång under vissa utsatta tider, och andra ska ha det dygnet runt.

Passersystem bidrar till en trygg och smidig miljö för alla. Genom att installera ett passersystem för åtkomstkontroll kan företag kraftigt minska risken för säkerhetsöverträdelser genom att förhindra att obehöriga kommer in dit endast vissa personer ska ha tillträde.

Intresserad av säkerhetslösningar? Kontakta oss!
phone08-12 85 85 25
 • message

  Följ alla aktiviteter

  Systemet loggar varje aktivitet så som in- och utpassering. Ni kan i efterhand kan kontrollera vem som passerat genom de olika dörrarna och vid vilken tidpunkt.

 • message

  Begränsa tillträde

  Kommer sotaren? I stället för att ge externa parter full access till fastigheterna kan tillträden begränsas till vissa personer vid särskilda tidpunkter och vid specifika passager.

 • Lock

  Full kontroll

  I stället för att byta samtliga lås om en nyckel tappats bort, kan ni med ett passersystem enkelt spärra en eller flera nycklar. Ni får samtidigt full kontroll över vilka som har access till fastigheten.

Fördelar med passersystem

– Ett passersystem ökar säkerheten genom att hålla dörrar, som ska hållas låsta, låsta och därmed förhindra obehörig från att ta sig in i era lokaler. Systemet ser till så att endast behöriga personer ges tillstånd att komma in vilket minimerar risken för intrång och stöld.

– De som har behörighet att administrera systemet kan enkelt hantera användartillgångar genom att ändra behörigheter eller lägga till nya användare. Det ger en flexibel och effektiv lösning för den som vill ha kontroll över vem som har tillträde till lokalerna utan att behöva lägga för mycket tid på det.

 

 

Vi erbjuder passersystem från bland annat:

– Ett passersystem registrerar alla händelser och tidpunkten för dessa när en användare aktiverar sin kod eller kort. Detta ger en ökad bevakning och kan vara användbart vid utredning av händelser för att se vem som senast kom in i lokalen.

– För en brf är det vanligt med gemensamma utrymmen som tvättstugor, miljörum, gym eller festlokaler. Ett passersystem möjliggör enkel hantering av tillträde och bokning av dessa utrymmen. Ni som brf kan även själva styra under vilka angivna tider som de boende ska ha tillgång till lokalerna.

Faq

+
Ett passersystem är ett digitalt system som förenklar hantering av tillträden till dörrar för att se till att rätt person har tillträde till rätt dörr och rätt tid.
+
Vi är en märkesoberoende leverantör men exempel på system vi levererar är Axema, RCO, Nox, Aptus och Paxton.
+
Ett passersystem är säkert, tidssparande och kostnadseffektivt.
+
Kostnaden för ett passersystem kan variera beroende på önskade funktioner och installationsförutsättningar.

Kontakta oss idag.
Vi hör av oss inom 24h.

  Blogg
  2024-02-19

  En mer produktiv arbetsplats med passersystem

  Med ett passersystem får ni en mer produktiv arbetsplats. Ni blir kvitt nyckelhantering och får kontroll på vilka som kommer och går.

  2024-01-22

  Inbrottslarm, trådbundet eller trådlöst?

  Ett pålitligt inbrottslarm är en investering som fungerar som en avskräckande åtgärd och kan snabbt varna ifall obehöriga tar sig in.