Offert 08- 12 85 85 25

Passersystem är en smidig och trygg lösning

Med ett elektroniskt passersystem slipper ni nyckelhantering, ni får kontroll på vilka som kommer och går på exempelvis företaget eller i bostadsrättsföreningen och ni behöver inte oroa er för dyra cylinderbyten när nycklar tappats bort eller stulits.

Passersystem är oftast en väldigt kostnadseffektiv lösning. Ändringarna är billigare än vid byte av ett mekaniskt låssystem och om en elektronisk nyckel hamnar på villovägar kan ni enkelt spärra den i systemet. På så sätt slipper ni projektet med att byta ut cylindrar och köpa nya nycklar. En spärrad nyckel kan inte användas vilket skyddar fastigheten och förhindrar obehöriga från att tillträda fastigheten. Passersystem bidrar till en trygg och smidig miljö för alla.

Intresserad av säkerhetslösningar? Kontakta oss!
phone08-12 85 85 25
 • message

  Följ alla aktiviteter

  Systemet loggar varje aktivitet så som in- och utpassering. Ni kan i efterhand kan kontrollera vem som passerat genom de olika dörrarna och vid vilken tidpunkt.

 • message

  Begränsa tillträde

  Kommer sotaren? I stället för att ge externa parter full access till fastigheterna kan tillträden begränsas till vissa personer vid särskilda tidpunkter och vid specifika passager.

 • Lock

  Full kontroll

  I stället för att byta samtliga lås om en nyckel tappats bort, kan ni med ett passersystem enkelt spärra en eller flera nycklar. Ni får samtidigt full kontroll över vilka som har access till fastigheten.

Faq

+
Ett passersystem är ett digitalt system som förenklar hantering av tillträden till dörrar för att se till att rätt person har tillträde till rätt dörr och rätt tid.
+
Vi är en märkesoberoende leverantör men exempel på system vi levererar är Axema, RCO, Nox, Aptus och Paxton.
+
Ett passersystem är säkert, tidssparande och kostnadseffektivt.
+
Kostnaden för ett passersystem kan variera beroende på önskade funktioner och installationsförutsättningar.

Kontakta oss idag.
Vi hör av oss inom 24h.

  Blogg
  2023-09-16

  Vad betyder larmklass?

  Företag som installerar inbrottslarm måste ibland uppfylla en viss larmklass. Larmklassen beror på hur företagets verksamhet ser ut, och syftet med dessa klasser är att etablera en allmän branschstandard för säkerhet.

  2023-06-14

  Vilka lagar och regler gäller vid kameraövervakning för bostadsrättsförening?

  Vid kameraövervakning för bostadsrättsföreningar måste man följa relevant lagstiftning och regler.