Offert 08- 12 85 85 25

Skapa ett tryggt och säkert kontor med hjälp av inbrottslarm och passersystem

På Widesec jobbar vi med installation av inbrottslarm, kameraövervakning, dörrautomatik och passersystem till kontorslokaler. Säkerhetslösningar för kontorsmiljöer är avgörande faktor för att skapa en trygg och produktiv arbetsplats för både medarbetare och besöker.

Vi har levererat flertalet lösningar till kontor och några av fördelarna med att integrera inbrottslarm, kameraövervakning, dörrautomatik och/eller passersystem i er kontorsmiljö är:

 1. En ökad säkerhet: Inbrottslarm och passersystem hjälper till att skydda kontorslokalen. Bland annat innebär det att endast behöriga personer har tillträde till lokalen, vilket minskar risken för inbrott och stölder.
 2. Bättre tillgänglighet och komfort: Passersystem ihop med dörruatomatik ökar tillgängligheten för alla. Det ger en ökad bekvämlighet för alla som rör sig in och ur lokalen, särskilt när man bär tunga föremål eller har händerna fulla.
 3. Anpassningsbar: Varje kontorsmiljö är unik. Vi tar alltid fram skräddarsydda säkerhetslösning som uppfyller de särskilda krav och behov som just ni har. Dagens inbrottslarm och passersystem är väldigt anpassningsbara och enkla att administrera även av slutkund.
 4. Trygghetskänsla: Med synlig säkerhetsutrustning som kameror, inbrottslarm och passersystem kan alla som besöker kontoret känna sig trygga, vilket i sin tur leder till ökad trivseln och skapar en positiv arbetsmiljö.

Med gedigen erfarenhet och expertis blir vi en bra samarbetspartner när det gäller att utveckla och implementera säkerhetslösningar för kontorsmiljöer. Hör av er idag så ser vi till att skapa en säker och välkomnande arbetsplats!

Intresserad av säkerhetslösningar? Kontakta oss!
phone08-12 85 85 25

Faq

+
Det beror på syfte och användningsområde. Ta hjälp av oss på Widesec för stöd och vägledning.
+
Kameraövervakning på arbetsplatser som är otillgängliga för allmänheten och endast tillgängliga för anställda kräver inget tillstånd utan måste följa vissa regler. I sådana fall måste övervakningen ha ett "berättigat syfte". Kameraövervakning syftar med andra ord till att förebygga olyckor eller förebygga brott.
+
Kostnaden för ett inbrottslarm kan variera väldigt mycket beroende på flera faktorer som exempelvis storlek på lokal, verksamhet och försäkringskrav.
+
Vi är en märkesoberoende leverantör men exempel på system vi levererar är Teletec neo, Nox och RCO.

Kontakta oss idag.
Vi hör av oss inom 24h.

  Blogg
  2024-02-19

  En mer produktiv arbetsplats med passersystem

  Med ett passersystem får ni en mer produktiv arbetsplats. Ni blir kvitt nyckelhantering och får kontroll på vilka som kommer och går.

  2024-01-22

  Inbrottslarm, trådbundet eller trådlöst?

  Ett pålitligt inbrottslarm är en investering som fungerar som en avskräckande åtgärd och kan snabbt varna ifall obehöriga tar sig in.