Offert 08- 12 85 85 25

För att känna sig trygg i det egna hemmet är säkerheten en viktig del.

En bra och säker dörr tillsammans med ett lås är inte alltid tillräckligt för att hålla tjuven borta. Vi på Widesec tar fram skräddarsydda lösningar för ert hem. Kanske önskar ni ha ett inbrottslarm med tillhörande övervakningskameror? Eller är ni bara ute efter ett inbrottslarm med uppkoppling mot larmcentral? Vi levererar smarta och prisvärda säkerhetslösningar till villor, lägenheter och fritidshus.

Möjligheterna är många med tekniken som finns att tillgå i dagens säkerhetslösningar. Det har bland annat blivit enklare för dig som privatperson att övervaka villan eller landstället direkt i mobilen med hjälp av olika system och appar. Oavsett hur era behov så hjälper Widesec er till en tryggare vardag. Hör av dig till oss idag så berättar vi mer om vad vi kan göra för er!

Är du kund till flyttsmart? Du kan läsa mer om ditt larm här!

laptop
Intresserad av säkerhetslösningar? Kontakta oss!
phone08-12 85 85 25

Faq

+
Ett grundpaket med centralenhet, rörelsedetektor, manöverpanel och magnetkontakt kostar 5490kr ink moms.
+
De allra flesta i Sverige väljer att köpa ett larmsystem med koppling till en bemannad larmcentral som snabbt kan agera när larmet går. Men det också ge en notis till din smartphone vid inbrott. Det är möjligt att larma av/på från smartphone, bygga scenarion och integrera med smarta hem produkter.

Kontakta oss idag.
Vi hör av oss inom 24h.

  Blogg
  2024-02-19

  En mer produktiv arbetsplats med passersystem

  Med ett passersystem får ni en mer produktiv arbetsplats. Ni blir kvitt nyckelhantering och får kontroll på vilka som kommer och går.

  2024-01-22

  Inbrottslarm, trådbundet eller trådlöst?

  Ett pålitligt inbrottslarm är en investering som fungerar som en avskräckande åtgärd och kan snabbt varna ifall obehöriga tar sig in.