Offert 08- 12 85 85 25

Skapa trygga arbetsplatser och förebygg dyrbara stölder

Som byggbolag är samverkan, hålla tidsplan och flexibilitet viktiga parametrar för ett lyckat projekt. På Widesec arbetar vi med samma värden och vi är måna om att ni får trygga arbetsplatser och att allt materiell är övervakat under nätter och helger när ni inte är på plats. Är ni ett byggföretag som behöver anbud till byggnation från en säkerhetsentreprenör? Widesec hjälper er med säkerhetslösningar som till exempel kameraövervakning, passersystem, lås, dörrstängare och dörrautomatik.

Varje år stjäls det för över 2 miljarder på byggarbetsplatser i Sverige. Med ett larm uppkopplat mot larmcentral tillsammans med kameror så förebygger ni att själva utsättas för stölder. För att undvika fellarm levererar vi alltid kvalitetssäkrade larmprodukter och smarta kameror med marknadens bästa videoanalys. Är ni ett byggföretag som är i behov av mobila eller temporära larm och kameror till er byggarbetsplats? Kontakta oss idag!

Intresserad av säkerhetslösningar? Kontakta oss!
phone08-12 85 85 25

Faq

+
Enligt Integritetsskyddsmyndigheten gäller följande: Om du inte kan identifiera en individ med en övervakningskamera faller det inte under dataskyddsförordningen eller kamerabevakningslagen. Om det däremot finns en möjlighet att identifiera personer så gäller dataskyddsförordningen eller kamerabevakningslagen.
+
Ett passersystem är säkert, tidssparande och kostnadseffektivt. Ni får koll på in-och utpasseringar och kan enkelt styra vilka som ska ha behörighet till platsen.
+
Det finns många fördelar med att övervaka en byggarbetsplats. Oftast förvaras dyra föremål och fordon, som är stöldbegärliga, på platsen under nätter och helger. För att förebygga eventuell stöld, alternativt säkra att bevismaterial finns, så är det klokt att installera kameraövervakning vid byggarbetsplatser.

Kontakta oss idag.
Vi hör av oss inom 24h.

  Blogg
  2024-04-19

  Artificiell intelligens (AI) och övervakningskameror

  I takt med att tekniken utvecklas har det också inneburit att kameraövervakningen hittat ytterligare användningsområden, mycket tack vare AI.

  2024-03-11

  Strategisk placering av övervakningskameror

  Hur kamerorna ska placeras är en viktig del för att säkerställa en så bra övervakning som möjligt.