Offert 08- 12 85 85 25

Widesec har god erfarenhet av att jobba i projekt tillsammans med byggbolag.

Samverkan, hålla tidsplan och flexibilitet är viktiga parametrar för ett lyckat gemensamt projekt.
Widesec har resurser, kunnandet och erfarenheten som krävs. Vi är vana att samordna, projektera och leverera till och med byggföretag. Är ni ett byggföretag som behöver anbud till byggnation från en säkerhetsentreprenör? Widesec hjälper er med säkerhetslösningar som till exempel lås, beslag, passersystem, dörrstängare och dörrautomatik.

Varje år stjäls det för över 2 miljarder på byggarbetsplatser i Sverige. Är ni ett byggföretag och är i behov av mobila eller temporära larm och kameror till er byggarbetsplats? Kontakta oss.
Widesec levererar larm och övervakningskameror uppkopplade till larmcentral för byggarbetsplatser. För att undvika fellarm levererar Widesec kvalitetssäkrade larmprodukter och smarta kameror med marknadens bästa videoanalys.

laptop
Intresserad av säkerhetslösningar? Kontakta oss!
phone08-12 85 85 25

Faq

+
Dörrarna i passersystemet styrs av taggar / låsnycklar / passerkort som ersätter traditionella nycklar. Om ett passerkort behöver bytas ut, spärras eller en användare bytas hanteras detta enkelt elektroniskt i systemet. Detta säkerställer att säkerheten upprätthålls och underlättar underhållet av passersystemet.
+
Om du inte kan identifiera en individ med en övervakningskamera faller det inte under dataskyddsförordningen eller kamerabevakningslagen.
+
Ett passersystem är säkert, tidssparande och kostnadseffektivt.
+
Kostnaden för ett passersystem kan variera beroende på önskade funktioner och installationsförutsättningar. Ta hjälp av oss på Widesec för stöd och vägledning.

Kontakta oss idag.
Vi hör av oss inom 24h.

  Blogg
  2023-09-16

  Vad betyder larmklass?

  Företag som installerar inbrottslarm måste ibland uppfylla en viss larmklass. Larmklassen beror på hur företagets verksamhet ser ut, och syftet med dessa klasser är att etablera en allmän branschstandard för säkerhet.

  2023-06-14

  Vilka lagar och regler gäller vid kameraövervakning för bostadsrättsförening?

  Vid kameraövervakning för bostadsrättsföreningar måste man följa relevant lagstiftning och regler.