Offert 08- 12 85 85 25

Widesec har god erfarenhet av att jobba i projekt tillsammans med byggbolag.

Samverkan, hålla tidsplan och flexibilitet är viktiga parametrar för ett lyckat gemensamt projekt.
Widesec har resurser, kunnandet och erfarenheten som krävs. Vi är vana att samordna, projektera och leverera till och med byggföretag. Är ni ett byggföretag som behöver anbud till byggnation från en säkerhetsentreprenör? Widesec hjälper er med säkerhetslösningar som till exempel lås, beslag, passersystem, dörrstängare och dörrautomatik.

Varje år stjäls det för över 2 miljarder på byggarbetsplatser i Sverige. Är ni ett byggföretag och är i behov av mobila eller temporära larm och kameror till er byggarbetsplats? Kontakta oss.
Widesec levererar larm och övervakningskameror uppkopplade till larmcentral för byggarbetsplatser. För att undvika fellarm levererar Widesec kvalitetssäkrade larmprodukter och smarta kameror med marknadens bästa videoanalys.

laptop
Intresserad av säkerhetslösningar? Kontakta oss!
phone08-12 85 85 25

Faq

+
Dörrarna i passersystemet styrs av taggar / låsnycklar / passerkort som ersätter traditionella nycklar. Om ett passerkort behöver bytas ut, spärras eller en användare bytas hanteras detta enkelt elektroniskt i systemet. Detta säkerställer att säkerheten upprätthålls och underlättar underhållet av passersystemet.
+
Om du inte kan identifiera en individ med en övervakningskamera faller det inte under dataskyddsförordningen eller kamerabevakningslagen.
+
Ett passersystem är säkert, tidssparande och kostnadseffektivt.
+
Kostnaden för ett passersystem kan variera beroende på önskade funktioner och installationsförutsättningar. Ta hjälp av oss på Widesec för stöd och vägledning.

Kontakta oss idag.
Vi hör av oss inom 24h.

  Blogg
  2023-03-29

  Olika typer av passersystem (biometriska, Cad-baserade och Nad Keypad-system)

  I dagens värld är säkerheten en viktig fråga. I takt med teknikens utveckling blir passersystem allt viktigare för att skydda företag från cyberhot och fysiska stölder.

  2023-02-27

  Fördelarna med dörrautomatisering för moderna företag 

  Automatisering är ett av de viktigaste och mest användbara verktygen som kan användas för att förbättra effektiviteten och säkerheten och samtidigt minska kostnaderna.