Offert 08- 12 85 85 25

För säkerhets skull.

På Widesec strävar vi alltid efter att ge er som kund hög service och kvalité. Varje dag hjälper vi bland annat butiker, privatpersoner och bostadsrättsföreningar med trygghetsfrämjande lösningar för att bidra till en säkrare vardag.

Vår vision är att alltid leverera det senaste och mest kvalitativa på marknaden till våra kunder. Vi erbjuder ett brett utbud av kvalitetssäkrade produkter från ledande leverantörer med syftet att leverera mer än bara produkt- och systemlösningar. Vi tror på långsiktiga relationer där vi får utvecklas tillsammans med er som kund och där ni prioriteras lika mycket efter affären, som före.

Vår resa startade efter att länge har sett en avsaknad av kundorienterade lösningar på säkerhetsmarknaden. En kamera har fler syften än att endast spela in händelser idag och därför är alltid våra lösningar baserade på den senaste tekniken och anpassade för dagens digitaliserade samhälle. Vare sig ni har en befintlig lösning idag, eller står i startgroparna att införskaffa något nytt, ser vi till att ni får den lösning som uppfyller era behov.

Tobias Rosenberg

Projektledning/Försäljning[email protected]

Marcus Andersson

Projektledning/Försäljning[email protected]

Victoria Hellquist

Kvalitetsansvarig[email protected]
Intresserad av säkerhetslösningar? Kontakta oss!
phone08-12 85 85 25

Faq

+
Problem med sortering och hantering i ?
+
Eller har ni problem med sortering och hantering i soprummen?
+
Har er bostadsrättsförening råkat ut för inbrott ?
+
This is the answer of the question.. keep it short.

Kontakta oss idag.
Vi hör av oss inom 24h.

  Blogg
  2023-09-16

  Vad betyder larmklass?

  Företag som installerar inbrottslarm måste ibland uppfylla en viss larmklass. Larmklassen beror på hur företagets verksamhet ser ut, och syftet med dessa klasser är att etablera en allmän branschstandard för säkerhet.

  2023-06-14

  Vilka lagar och regler gäller vid kameraövervakning för bostadsrättsförening?

  Vid kameraövervakning för bostadsrättsföreningar måste man följa relevant lagstiftning och regler.