Offert 08- 12 85 85 25

För säkerhets skull.

På Widesec strävar vi alltid efter att ge er som kund hög service och kvalité. Varje dag hjälper vi bland annat butiker, privatpersoner och bostadsrättsföreningar runtom hela Sverige med trygghetsfrämjande lösningar för att bidra till en säkrare vardag.

Vår vision är att alltid leverera det senaste och mest kvalitativa på marknaden till våra kunder. Vi erbjuder ett brett utbud av kvalitetssäkrade produkter från ledande leverantörer med syftet att leverera mer än bara produkt- och systemlösningar. Vi tror på långsiktiga relationer där vi får utvecklas tillsammans med er som kund och där ni prioriteras lika mycket efter affären, som före.

Vår resa startade efter att länge ha sett en avsaknad av kundorienterade lösningar på säkerhetsmarknaden. En kamera har fler syften än att endast spela in händelser idag och därför är alltid våra lösningar baserade på den senaste tekniken och anpassade för dagens digitaliserade samhälle. Vare sig ni har en befintlig lösning idag, eller står i startgroparna att införskaffa något nytt, ser vi till att ni får den lösning som uppfyller just era behov och önskemål.

Widesec är en del av Next Safety Group.

Teamet

Tobias Rosenberg

Projektledning/Försäljning[email protected]

Marcus Andersson

Projektledning/Försäljning[email protected]

Markus Riikonen

Servicetekniker / Installatör[email protected]

Jacob Andersson

Servicetekniker / Installatör[email protected]

Marcus Elmsäter

Servicetekniker / Installatör[email protected]

Victoria Hellquist

Projektledning/Försäljning[email protected]

Mats Tollesson

Regionsansvarig Väst - Projektledning/Försäljning[email protected]
Intresserad av säkerhetslösningar? Kontakta oss!
phone08-12 85 85 25

Faq

+
Vid användning av bevakningskameror bör du inte förvara det inspelade materialet längre än vad som är nödvändigt för det ändamål du har för övervakningen. Det betyder att du bör försöka hålla lagringstiden så kort som möjligt. Europeiska dataskyddsstyrelsens rekommendation om tre dagars lagringstid är en generell regel, men om du har specifika behov av en längre lagringstid kan detta också tillåtas.
+
Bevakning kan vanligtvis accepteras vid: upprepad stöld, återkommande skadegörelse eller omfattande felsortering som leder till betydande kostnader för föreningen.
+
Kostnaden för ett inbrottslarm kan variera väldigt mycket beroende på flera faktorer som exempelvis storlek på lokal, verksamhet och försäkringskrav.

Kontakta oss idag.
Vi hör av oss inom 24h.

  Blogg
  2024-04-19

  Artificiell intelligens (AI) och övervakningskameror

  I takt med att tekniken utvecklas har det också inneburit att kameraövervakningen hittat ytterligare användningsområden, mycket tack vare AI.

  2024-03-11

  Strategisk placering av övervakningskameror

  Hur kamerorna ska placeras är en viktig del för att säkerställa en så bra övervakning som möjligt.