Offert 08- 12 85 85 25

Bostadsrättsföreningar består av många boende och hög ruljangs på in- och utpasserande.

Det finns flertalet gemensamma utrymmen och många personer delar på samma lokaler. Vi har under många år hjälpt flera BRFer med deras säkerhet men även effektivisering. Kameraövervakning installeras bland annat i soprum, garage och förrådsutrymmen samtidigt som passersystemen ger kontroll på in-och utpassering och hantering av tvättstugebokning.

Oönskade besök i trappuppgång eller förråd, oreda i soprum och cyklar som försvinner är tyvärr inga ovanliga företeelser hos landets alla bostadsrättsföreningar. På Widesec ser vi till att ni får god uppsikt över alla utrymmen inom föreningen så att ni kan förebygga sådana händelser. Brottsförebyggande arbete kan se olika ut. Kameror kan verka avskräckande för tjuven, men det garanterar inget. Genom att komplettera övervakningen med ett passersystem som bara låter behöriga tillträda lokalerna får ni ytterligare kontroll på era lokaler.

laptop
Intresserad av säkerhetslösningar? Kontakta oss!
phone08-12 85 85 25
finder

Säkerhet för hela föreningen.

Vi hjälper er med både de nya, eller era befintliga säkerhetslösningar inom kameraövervakning, passersystem, inbrottslarm, dörrautomatik och lås. Ni får alltid skräddarsydda helhetslösningar där vi projekterar, installerar, testar, driftsätter och underhåller. Därefter tar vi hand om drift, planerat underhåll och service. Erfarenheten varvat med nytänkande och innovation leder till att vi på så vis ser till att ni får rätt säkerhetslösning.

Med en bra säkerhetslösning som anpassats efter era behov, förebyggs bland annat risken för brott markant. Vi ser till att er bostadsrättsförening får en trygg och behovsanpassad säkerhetslösning.

presentation

Trygghet för alla.

Ett bra lås är inte alltid den rätta lösningen för att hålla tjuven borta. Genom att utöka säkerheten med kameror, inbrottslarm och/eller passersystem kan ni försvåra tillslagen för tjuven ytterligare.

Nedan presenteras siffror från Brottsförebygganderådet som redogör för händelser rapporterade under 2020.

4,433
inbrott i lägenheter
20,157
inbrott i källare och vind
9,607
elcyklar stals

license

Förenkla nyttjandet av föreningens gemensamma ytor.

Dagens passersystem kan integreras med informationstavlor. Dessa kan i sin tur verka som bokningstavlor där användaren, med sin elektroniska nyckel, kan boka tider som exempelvis tvättid, gym eller bastu. Har ni ett fungerande passersystem idag, eller önskar ni införskaffa ett? Vi hjälper er med både uppgradering och installation av ert passersystem.

Faq

+
Bostadsrättsföreningar behöver aldrig ansöka om tillstånd för att bevaka men ansvarar själva för att deras kamerabevakning är laglig.
+
Ett passersystem ökar säkerheten och förenklar användning och hantering. Ett passersystem kan även användas i bokningssyfte för tillexempel tvättstuga eller gemensamhetslokal.
+
Det förebygger inbrott och ger boenden en trygghet.
+
Bevakning kan vanligtvis accepteras vid: upprepad stöld, återkommande skadegörelse eller omfattande felsortering som leder till betydande kostnader för föreningen.

Kontakta oss idag.
Vi hör av oss inom 24h.

  Blogg
  2023-03-29

  Olika typer av passersystem (biometriska, Cad-baserade och Nad Keypad-system)

  I dagens värld är säkerheten en viktig fråga. I takt med teknikens utveckling blir passersystem allt viktigare för att skydda företag från cyberhot och fysiska stölder.

  2023-02-27

  Fördelarna med dörrautomatisering för moderna företag 

  Automatisering är ett av de viktigaste och mest användbara verktygen som kan användas för att förbättra effektiviteten och säkerheten och samtidigt minska kostnaderna.