Säkerhetslösningar

På Widesec hjälper vi företag, föreningar och privatpersoner med nya eller befintliga säkerhetslösningar inom kameraövervakning, inbrottslarm och passersystem. Vi levererar helhetslösningar där vi projekterar, installerar, testar och driftsätter. Därefter tar vi hand om drift, planerat underhåll och service.

Alla lösningar anpassas utefter era egna behov. Vi har länge varit verksamma i branschen inom säkerhet. Erfarenheten varvat med nytänk och innovation leder till att vi på så vis  kan se till att ni får rätt säkerhetslösning till verksamheten, föreningen eller villan.

Med en bra säkerhetslösning som anpassats efter era behov, förebyggs risken för brott markant. Vi hjälper företag, bostadsrättsföreningar, offentlig och privat sektor med säkerhetslösningar anpassade efter deras behov.

Kontor, lager, butik, bostadsrättsförening, villa och fritidshus? Om ni är i behov av en ny eller uppdaterad lösning så ser vi till att ge er det som ni önskar.

Säkerhetslösningar för alla

Vi vill att säkerhet ska vara enkelt och tillgängligt för alla, både företag, privatpersoner och föreningar. Ökad säkerhet för samhället innebär ökad säkerhet för individen.

Säkerhet är kunskap om hot och risker och hur de kan förebyggas och undvikas. Det är också en förutsättning för samhällets och individens trygghet.Vi vet att våra kunders behov ser olika ut och presenterar därför alltid skräddarsydda lösningar oavsett projektomfattning.

Vare sig om ni är i behov av en säkerhetslösning för villa, företagsfastigheter, bostadsrättsförening eller offentlig verksamhet guidar Widesec er rätt.

Vad vill du läsa mer om?