För säkerhets skull.

Med Widesec får ni service i världsklass vad gäller kameraövervakning, inbrottslarm och passersystem. Varje dag hjälper vi företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar med trygghetsfrämjande lösningar för att bidra till en säkrare vardag.

Vår vision är att alltid leverera det senaste och mest kvalitativa på marknaden till våra kunder som ställer krav på sina lösningar. Därmed erbjuder vi ett brett utbud av kvalitetssäkrade produkter från ledande leverantörer. Syftet är att leverera mer än bara produkt- och systemlösningar. Vi tror på långsiktiga relationer där vi får utvecklas tillsammans med er som kund och där ni prioriteras lika mycket efter affären, som före. 

Vi har tillsammans över 15 år i branschen och har länge sett avsaknaden av kundorienterade lösningar, lösningar baserade på den senaste tekniken och som är anpassade för dagens digitaliserade samhälle. Vare sig ni har en befintlig lösning idag, eller står i startgroparna att införskaffa något nytt, ser vi till att ni får den lösning som uppfyller just era behov.

Tobias Rosenberg

Tobias Rosenberg

Operativ projektledare

tobias@widesec.se

Marcus Andersson

Marcus Andersson

Försäljningsansvarig

marcus@widesec.se

08-12 85 85 25

Vad säger våra kunder?

Lekia Gävleborg
”Widesec har installerat kameraövervakning till mina 4 butiker och jag är väldigt nöjd. Snygg installation på utsatt tid, vänligt bemötande och bra support när jag haft frågor. Rekommenderas starkt”
BRF Helix
"Proffsiga, snabba på återkoppling och bra bemötande. Rekommenderar varmt! "
Ahlsell
"Mycket bra service & bemötande. Snabbt & bra utfört arbete."
padelbollar.nu
"Widesec installerade inbrottslarm på vårt kontor. Bra service med yrkesskickliga killar. Rekommenderas varmt!"
Bobbys Cycles
"Grymma killar, trevliga och kunniga. De har säkrat min cykelverkstad/ butik precis så som jag ville ha det. Rekommenderar starkt!"
Lekia Strängnäs
"Widesec har fixat till mitt kamerasystem i butiken. Väldigt duktiga och trevliga killar. Kan starkt rekommendera detta företag"
Submit
"Proffsigt och snyggt från start till mål. Känns tryggt att ha Widesec som säkerhetsleverantör."
BRF Gröndal strand
"WideSec vägledde oss fram till den bästa lösningen för oss. Höll både tidsplan och budget. Rekommenderas varmt."
Sleepacy
”Väldig trevliga och behälpliga. Bra utbildning för hur man användar deras tjänster och även snabba på att besvara frågor i efterhand. Toppen service.”