Offert 08- 12 85 85 25

Få kontroll på vilka som kan tillträda era lokaler och bli kvitt nycklar som hamnat på villovägar. Ett passersystem är ett tekniskt system med elektroniska lås som ger användaren tillgång till lokalen med hjälp av en blipp som är personlig. Företag och bostadsrättsföreningar (brf) installerar idag passersystem för att dels enkelt kunna ge tillfällig access och spärra borttappade blippar, men även för att kunna se när lokaler tillträtts och av vilka.

Genom passersystemets koppling till dörrar och passager styr ni själva när dessa ska hållas stängda och inte. Kanske behöver någon port stå öppen under vissa timmar på dygnet och sedan hållas låst resterande tid? I stället för att en person ska ansvara för att låsa dörren manuellt, ser passersystemet till att alla passager är säkrade när ni vill.

För er BRF hjälper passersystemet er säkerställa så att endast boende har tillgång till exempelvis förrådsutrymmen och tvättstuga. Om en boende förlorat sin blipp så spärras denna genom några få knapptryck och en ny blipp kan registreras och lämnas ut. I de fall som underhåll ska göras och extern personal ska besöka lokalerna kan blippar med begränsad åtkomst, och under utsatta tider, delas ut för att slippa ha en person ansvarig för att öppna och låsa för besökarna.

Fördelarna är många med ett passersystem. Dagens system är skalbara och lämpar sig även till att börja småskaligt för att vid förändrade behov, utöka detta. Vi har hjälpt flertalet företag och brf med installation och service av passersystem. Behöver ni installera passersystem? Eller behöver ni uppdatera systemet? Kontakta oss på Widesec!

 

passersystem

« »

Kontakta oss idag.
Vi hör av oss inom 24h.

  Blogg
  2024-07-12

  Så väljer du rätt kamerabevakning

  Går du i tankarna att investera i kamerabevakning, eller har du en befintlig anläggning som börjat bli till åren? Här går vi igenom vad som är bra tänka på innan du gör ditt val.

  2024-04-19

  Artificiell intelligens (AI) och övervakningskameror

  I takt med att tekniken utvecklas har det också inneburit att kameraövervakningen hittat ytterligare användningsområden, mycket tack vare AI.