Offert 08- 12 85 85 25

Kameraövervakning har använts i butiker under flera år för att förebygga brott och ordningsstörningar och även kunna dela bevismaterial vid eventuell händelse. Det huvudsakliga syftet med kameraövervakning är att övervaka och direkt kunna se pågående händelser men även tidigare händelser. I takt med utvecklingen av kameraövervakning har möjligheterna har blivit allt fler för er med butik.

Att investera i ny kameraövervakning kan ses som dyrt men sanningen är att det inte måste bli någon enorm kostnad. Idag är kamerasystemen skalbara och ni kan välja att börja med bara några enstaka kameror för att senare utöka systemet och koppla på andra delar som exempelvis inbrottslarm eller passersystem.

Funderar ni på att investera i kameraövervakning? Nedan ger vi er några fördelar med detta.

  • Mer än bara övervakning

    Dagens kameror använder sig av smart teknik och ni kan se mer än bara själva händelseförlopp. Kameror kan bland annat identifiera specifika objekt, läsa av registreringsskyltar på fordon, räkna och varna för antal personer inne i ett visst rum och mycket annat.

  • Bevismaterial

    Kameror med inspelning är ett bra hjälpmedel i situationer där bevismaterial behövs, exempelvis vid händelser som inbrott eller stöld. Ni kan enkelt gå tillbaka och se vad som hänt vid specifik tidpunkt och även dela med er av materialet till polis eller annan instans.

  • Brottsförebyggande

    I syfte att minska brottslighet har kameraövervakning tillsammans med uppkoppling till larmcentral eller andra insatser, visat sig vara effektivt i flera fall. Det garanterar inte ett totalt skydd, men kameror och de skyltar som sätts upp vid installation av kameraövervakning vid området eller fastigheten verkar avskräckande. Brottslingar väljer hellre ett mål som har en avsaknad av övervakning och larm.

På Widesec vill vi att alla ska kunna känna er trygga, både butiksmedarbetare och besökare. Våra lösningar är aldrig den andra lik eftersom alla behov ser olika ut. Vi hjälper gärna till att skapa en tryggare miljö i er butik med hjälp av kameraövervakning. Kontakta oss idag så berättar vi mer.

« »
Blogg
2023-11-27

Passersystem för bostadsrättsförening (brf)

Bostadsrättsföreningar strävar ständigt efter en trygg och säker boendemiljön för sina medlemmar.

2023-11-20

Dörrautomatik, funktioner och fördelar

Dörrautomatik är en teknologi som används för att öppna och stänga dörrar automatiskt vilket innebär att det erbjuder en mängd fördelar både i kommersiella och privata miljöer.