Offert 08- 12 85 85 25

Kameraövervakning har använts i flera år och utvecklingen går ständigt framåt. Både företag och privatpersoner har idag möjlighet att övervaka sina fastigheter för att förebygga brott och ordningsstörningar. Det huvudsakliga syftet med kameraövervakning är att övervaka och kunna se direkt pågående händelser och även tidigare händelser. Det verkar även till viss del brottsförebyggande. I takt med utvecklingen har möjligheterna har blivit allt fler.

Att investera i ett nytt övervakningssystem ses som dyrt men sanningen är att det inte måste bli någon enorm kostnad. Idag är kamerasystemen skalbara och ni kan välja att börja med bara några enstaka kameror för att senare utöka systemet och koppla på andra delar som exempelvis inbrottslarm eller passersystem.

Funderar ni på att investera i kameraövervakning? Nedan ger vi er några fördelar med er nya investering:

 • Mer än bara övervakning

  Dagens kameror använder sig av smart teknik och ni kan se mer än bara själva händelseförlopp. Kameror kan bland annat identifiera specifika objekt, läsa av registreringsskyltar på fordon, räkna och varna för antal personer inne i ett visst rum och mycket annat.

 • Bevismaterial

  Kameror med inspelning är ett bra hjälpmedel i situationer där bevismaterial behövs, exempelvis vid händelser som inbrott eller stöld. Ni kan enkelt gå tillbaka och se vad som hänt vid specifik tidpunkt och även dela med er av materialet till polis eller annan instans.

 • Brottsförebyggande

  I syfte att minska brottslighet har kameraövervakning tillsammans med uppkoppling till larmcentral eller andra insatser, visat sig vara effektivt i flera fall. Det garanterar inte ett totalt skydd, men kameror och de skyltar som sätts upp vid installation av kameraövervakning vid området eller fastigheten verkar avskräckande. Brottslingar väljer hellre ett mål som har en avsaknad av övervakning och larm.

 • Försäkringsrabatt

  Hos vissa försäkringsbolag kan ni som kund erbjudas försäkringsrabatt vid uppvisande av ett bra kamerasystem. Även rabatt för installation av dessa system kan ges. Glöm inte att undersöka detta med ert försäkringsbolag vid investering av kameraövervakning.

På Widesec är vårt huvudmål att ni ska kunna känna er trygga vare sig det är på jobbet, i hemmet eller när ni är iväg på semester. Våra lösningar är aldrig den andra lik eftersom alla behov ser olika ut. Vi hjälper er gärna i ert nästa steg mot en tryggare vardag. Kontakta oss idag!

« »
Blogg
2023-11-27

Passersystem för bostadsrättsförening (brf)

Bostadsrättsföreningar strävar ständigt efter en trygg och säker boendemiljön för sina medlemmar.

2023-11-20

Dörrautomatik, funktioner och fördelar

Dörrautomatik är en teknologi som används för att öppna och stänga dörrar automatiskt vilket innebär att det erbjuder en mängd fördelar både i kommersiella och privata miljöer.