Offert 08- 12 85 85 25

Går ni i tankarna att börja övervaka era egendomar? Eller behöver ni bli kvitt nyckelhanteringen och skapa säkra passager? Oftast förknippas säkerhetslösningar med kameraövervakning och att syftet med det är att övervaka företagsområden eller bostaden. Faktum är att kameraövervakning levererar mycket mer än bara övervakning, och säkerhetslösningar är mer än bara kameraövervakning. En komplett säkerhetslösning för företag kan vara ett kombinerat system med kameraövervakning, inbrottslarm och passersystem.

Ni kanske redan har implementerade säkerhetslösningar som hängt med i ett antal år? Funktionerna blir allt fler vare sig det gäller övervakning, larm eller passersystem och äldre versioner är begränsade vad gäller uppdateringar. Precis som all hård- och mjukvara vi dagligen använder måste hållas uppdaterat för att prestera, måste även säkerhetslösningar vara i gott skick för att ni ska kunna få ut maximal funktionalitet och säkerhet. Nedan har vi beskrivit några av alla de fördelarna som dagens säkerhetslösningar ger er.

Kameraövervakning

  • Kameror kan idag, utöver att spela in och spela upp material, identifiera fordon eller personer, registrera bilars registreringsnummer och varna om något rör sig inom ett markerat område. Möjligheterna har blivit många med dagens moderna kameror. I tider som de vi befinner oss idag, med pandemin som härjar i landet, kan kameror till och med varna när det vistas för många personer i ett rum. Genom att bestämma ett värde kan kameror idag hålla koll så att inte för många människor befinner i en lokal samtidigt.

Inbrottslarm

  • Inbrottslarmen kan idag enkelt styras genom appar i våra smartphones. Genom en direkt koppling mot larmcentral är väktaren informerad inom sekunder om larmet skulle gå. Ett bra inbrottslarm kombinerat med kameraövervakning gör det möjligt för både användare och larmcentral att se vad det är som sker vid det aktuella larmet. En kombination av dessa ger er mer kontroll över bostaden eller fastigheten som önskas syddas.

Passersystem

  • Passersystem ger er full kontroll över vem som ska ha tillträde till fastigheterna. Via dator och mobil styr ni själva accessen och borttappade nycklar kan spärras på sekunder. Ett passersystem loggar samtliga händelser varpå ni kan se alla som gått in och ut ur exemplevis kontoret eller lagret.

Känner ni att ert befintliga system kan behöva en uppfräschning eller är ni intresserade av att implementera nya säkerhetslösningar? På Widesec har vi lång erfarenhet om allt vad gäller säkerhet och vi stöttar er gärna på vägen mot er nya trygghet.

« »
Blogg
2023-09-16

Vad betyder larmklass?

Företag som installerar inbrottslarm måste ibland uppfylla en viss larmklass. Larmklassen beror på hur företagets verksamhet ser ut, och syftet med dessa klasser är att etablera en allmän branschstandard för säkerhet.

2023-06-14

Vilka lagar och regler gäller vid kameraövervakning för bostadsrättsförening?

Vid kameraövervakning för bostadsrättsföreningar måste man följa relevant lagstiftning och regler.