Offert 08- 12 85 85 25

Widesec är den utmanande aktören inom säkerhetslösningar där innovation och nytänk kombineras med erfarenhet. Uppstarten av Widesec grundas i upptäckten av avsaknad kundvård inom branschen. Nya produkter och system utvecklas ständigt och alla aktörer vill vara först med det nya samtidigt som kvalitet och hållbarhet är högsta prioritet. Mitt i denna ständiga förändring matas kunderna med information om ”det senaste” och ”bästa för just deras verksamhet” och inte sällan glöms de bort så snart de köpt in det senaste. Syftet på Widesec är att alltid sätta kunden i högsta prioritet, vare sig det är den äldsta eller senaste kunden.

Marcus och Tobias har länge varit verksamma i branschen med erfarenhet inom sälj, projektering, installation och service. Kunskaperna de bär på i kombination med ett stort driv och nytänk har lett till att Widesec helhjärtat fokuserar på kundvård genom hela livscykeln med kunden.

»
Blogg
2023-03-29

Olika typer av passersystem (biometriska, Cad-baserade och Nad Keypad-system)

I dagens värld är säkerheten en viktig fråga. I takt med teknikens utveckling blir passersystem allt viktigare för att skydda företag från cyberhot och fysiska stölder.

2023-02-27

Fördelarna med dörrautomatisering för moderna företag 

Automatisering är ett av de viktigaste och mest användbara verktygen som kan användas för att förbättra effektiviteten och säkerheten och samtidigt minska kostnaderna.