Kameraövervakning till BRF

Är ni i behov av kameraövervakning till er BRF?

Oönskade besök i trappuppgång eller förråd, oreda i soprum och cyklar som försvinner är tyvärr inga ovanliga företeelser hos landets alla bostadsrättsföreningar. Vi ser till att ni får god uppsikt över alla utrymmen inom föreningen så att ni kan förebygga sådana händelser.

Brottsförebyggande arbete kan se olika ut. Kameror kan verka avskräckande för tjuven, men det garanterar inget. Genom att komplettera övervakningen med ett passersystem som bara låter behöriga tillträda lokalerna får ni ytterligare kontroll på era lokaler.

bostadsrättsförening
kamerabevakning

Säkerhet för hela föreningen.

På Widesec hjälper vi företag, föreningar och privatpersoner med nya eller befintliga säkerhetslösningar inom kameraövervakning, passersystem och inbrottslarm.

Vi levererar helhetslösningar där vi projekterar, installerar, testar och driftsätter. Därefter tar vi hand om drift, planerat underhåll och service. Vi har länge varit verksamma branschen. Erfarenheten varvat med nytänk och innovation leder till att vi på så vis ser till att ni får rätt säkerhetslösning till verksamheten eller villan.

Med en bra säkerhetslösning som anpassats efter era behov, förebyggs risken för brott markant. Vi ser till att er bostadsrättsförening får en trygg och behovsanpassad säkerhetslösning.

Trygghet för alla.

Ett bra lås är inte alltid den rätta lösningen för att hålla tjuven borta. Genom att utöka säkerheten med kameror, inbrottslarm och/eller passersystem kan ni försvåra tillslagen för tjuven ytterligare.

Nedan presenteras siffror från Brottsförebygganderådet som redogör för händelser rapporterade under 2020.

1000
inbrott i lägenheter
1800
inbrott i källare och vind
300
elcyklar stals

Förenkla nyttjandet av föreningens gemensamma ytor.

Dagens passersystem kan integreras med informationstavlor. Dessa kan i sin tur verka som bokningstavlor där användaren, med sin elektroniska nyckel, kan boka tider som exempelvis tvättid, gym eller bastu. Har ni ett fungerande passersystem idag, eller önskar ni införskaffa ett? Vi hjälper er med både uppgradering och installation av ert passersystem.